Home           Mail                    Links          Gastenboek   

Australie 2005

Updates

Update 22: (20 april 2005)
Ook het verhaal van de laatste dag in Kuala Lumpur staat er nu op!

Update 21: (18 april 2005)
Eindelijk weer eens tijd om wat erop te zetten. We zijn nu bij tot en met de een na laatste dag. De laatste dag zullen we er Z.S.M. opzetten en dan gooien we ook meteen wat foto's van de laatste dagen erop.

Update 20: (1 april 2005)
We zijn weer thuis. Gisteren zijn we na een lange, maar verder prima vlucht weer geland in Schiphol. Helaas het zit er nu echt op. Gisteren en vandaag hebben we al weer heel wat familie en vrienden gezien en dat is wel weer erg leuk en gezellig.  

Update 19: (29 maart 2005)
Even een snelle update.
Aangezien de site er blijkbaar even heeft uitgelegen, konden wij er ook even geen updates meer op plaatsen.
Momenteel zitten we alweer in Kuala Lumpur waar we vannacht onze eerste aardbeving hebben meegemaakt! raar gevoel!!!!! Verder is hier niets aan de hand gelukkig. Als we weer terug in Nederland zijn zullen we voor de laatste keer onze site volledig updaten met de verhalen tot aan de terugreis. We gaan er vanuit dat jullie hier nog wel even op kunnen wachten aangezien dat aanstaande donderdag alweer is. Wij gaan nog even van onze laatste dag KL genieten! en de groeten en tot in nederland.... 

Update 18: (24 maart 2005)
Nieuwe verhalen!!!!!!

Update 17: (21 maart 2005)
Eindelijk weer eens een echte update met verhalen over:
Melbourne deel 2
Grampians
Melbourne deel 3 (wordt vervolgd)
Ook zijn er weer een aantal nieuwe foto's toegevoegd!!

Update 16: (18 maart 2005)
Sorry, we zitten nu midden in de Grampians (Halls Gap) en er is hier helaas geen mogelijkheid voor een nieuwe tekstupdate. a.s. zondag gaan we in ieder geval terug naar Melbourne waar dit wel weer mogelijk is!!! Hier gaat alles nog steeds erg goed alleen gaan we helaas al ons een na laatste weekend in! Laten we dat nog maar even vergeten en lekker verder genieten, en vanaf zondag of maandag kunnen jullie weer nieuwe updates verwachten.

Update 15: (13 maart 2005)
Voor al onze lezers: nieuwe verhalen over Tasmania en 45 nieuwe FOTO'S
We zitten nu weer in Melbourne waar het voor de verandering weer eens stralend weer is met de verwachting van 35 graden.

Update 14: (8 maart 2005)
En zowaar weer een nieuwe update!!!!
Nu alleen onze dagen in Sydney! helaas is er met de foto's wat misgegaan (ik was weer ongeduldig blijkbaar) dus daarvoor A.U.B. nog even geduld...
Voor de mensen die het nog niet wisten (wij weten het ook pas sinds gisteren zeker!). We gaan morgenochtend naar Tasmania om even te kijken hoe het daar is (erg koud schijnt het te zijn ongeveer 20 graden).

Update 13: (5 maart 2005)
Wederom nieuwe verhalen en foto's toegevoegd!!!!
Het duurt effe maar dan heb je ook wat
Brisbane-GoldCoast (Extended version)
Op naar Sydney (New)
Blue Mountains (New)

Update 12: (26 februari 2005)
Onder de volgende kopjes zijn weer nieuwe teksten toegevoegd:
Cairns-Townsville
Great Barrier Reef
Fraser Island
Brisbane (wordt vervolgd)
Veel plezier ermee, en iedereen ook bedankt voor de leuke berichtjes in het gastenboek en onze mailbox!

Update 11: Brisbane (25 februari 2005)
Effen geleden, maar hier weer een berichtje. We zitten ondertussen aan de Goldcoast, iets onder Brisbane en de afgelopen dagen weer veel leuke dingen gedaan. Bij Airlie Beach zijn we een dag naar het Great Barrier Reef geweest en daar gesnorkeld over het koraalrif, supermooi! Vervolgens 2 dagen veel gereden. Woensdag in Hervey Bay aangekomen, waar we gisteren een mooie dagtour naar Fraser Island hebben gemaakt, groot zandeiland. Vandaag doorgereden naar Brisbane en onderweg Australia Zoo aangedaan, ja, die van crocodile Hunter Steve. Mooie dierentuin met een leuke crocodile-show.  Nu zitten we dus iets onder Brisbane op een camping. Dit stuk goldcoast is net Orlando, we worden omringt door themaparken als Wet 'n Wild, Movie World, etc. Morgen willen we Brisbane zelf even in en daarna waarschijnlijk een dagje niets doen.
We hebben al wel wat verhalen getyped, maar nog geen goede computer tegen gekomen om het ook op de site te zetten, maar dat komt snel.

Update 10: Nieuwe Foto's en verhalen
We zitten nu in Townsville bij een benzinepomp te internetten, je komt nog eens ergens door dat internet. We hebben net het vervolg van onze belevenissen in Alice Springs en de paar dagen in Cairns er op gezet. Verder staan er nieuwe foto's op, deze zijn tot en met vandaag, dus ook al foto's van Mission Beach en Townsville/Magnetic Island.
Vandaag zijn we namelijk naar Magnetic Island geweest, 25 min. met de ferry. Een erg mooi ansichtkaarten-eiland met mooie stranden.

Update 9:
Voor degene die het gemist heeft staan er verslagen van Melbourne en Alice Springs. Vandaag 17-2 vertrekken we uit Cairns, waar we gisteren een mooie tocht door het oudste regenwoud ter wereld hebben gemaakt, om naar het zuiden te rijden, we houden jullie op de hoogte.

Update 8: Foto's
Nieuwe fotoís toegevoegd Verhalen volgen snel.
Let niet op de volgorde (die klopt niet door wat computerproblemen) maar geniet van alle foto's van onze eerste twee weken.

Update 7: Kings Canyon
Dinsdag zijn we naar Alice Spring gevlogen; 40 graden!!! Gelijk onze 4WD camper opgepikt, paar boodschapjes en de outback in. Het is hier erg warm, maar dat went wel, maar er zitten hier ook enorm veel vliegen en dat went niet. Gisteren een vliegennet gekocht en dat scheelt veel. Dinsdag in Glen Helen overnacht, de omgeving is echt indrukwekkend. Woensdag door naar Palm Valley, maar helaas een lekke band in de middle of nowhere! Gelukkig wisten we  (eigenlijk Trevor) dit in een goed kwartier te fiksen, maar dat is wel zweten in 42 graden. Toen maar teruggereden naar Alice Springs, want zonder reservewiel door te rijden, met nog een groot stuk dirt road voor de boeg leek ons niet verstandig. Vandaag, donderdag met een nieuw reservewiel doorgereden naar Kings Canyon, ook weer erg mooi. Hier in de bar van de camping konden we zowaar even internetten. Morgen willen we door naar Uluru (Ayers Rock). Zoals je ziet vermaken we ons prima. Tot de volgende update!

Update 6: Melbourne
Zondag hebben we ons door Eddie en Corrie laten rondrijden door Melbourne en omgeving. Eerst hebben ze ons het huis laten zien waar Trevor vroeger gewoond heeft. Erg grappig was dat we de bewoners hebben gesproken en dat zijn nog de mensen die het 26 jaar geleden van Trudy en Martin hebben gekocht en... ze wisten meteen zijn naam nog te herinneren: Martin Nefkens! We mochten ook nog even binnen kijken, erg leuk. 's Middags onze eerste Australische pie gegeten op Mount Dangenong, met een mooi uitzicht over de skyline van Melbourne. 's Avonds gezellig pizza gegeten de een Italiaanse wijk Carlton. Vandaag, maandag, zijn we samen Melbourne city in geweest, met de tram heel de stad door. En in een kwartiertje vanuit het centrum zit je aan het strand.

Update 5:
Nieuwe Foto's

Update 4: Aankomst AustraliŽ
We zijn veilig aangekomen in AustraliŽ. Anderhalf uur vertraging, maar nu uiteindelijk wel met alle bagage zijn we in Melbourne aangekomen.  We zitten nu lekker bij onze kennissen hier koffie te drinken.

Update 3: Langkawi
We hebben 2 heerlijke dagen achter de rug op dit tropisch eiland. Woensdag een 125cc motor gehuurd en daarmee het hele eiland rondgecrossed, onderweg veel gezien en gedaan; met een kabelbaan de een na hoogste berg (709m) op, met een motorbootje door de mangroves gevaren en ja....echt waar.... Ik (Sandra) heb geparaglided!!! Vanaf het strand omhoog, voortgetrokken door een speedboot. Erg leuk! Een uitgebreider verhaal komt t.z.t. in het hoofdstukje MaleisiŽ/Langkawi! We gaan nu naar het vliegveld op weg naar Melbourne!

Update 2: En onze bagage ook!!!!!
Zes uur en flink wat zweet later, dat krijg je ervan als je een korte broek in de koffer zit en dus in je spijkerbroek moet blijven lopen met 35 graden, is dan ook onze bagage aangekomen. Eindelijk konden we ons omkleden, scheren, douchen, erg lekker.

Update 1: We zijn er!!!!
Zo, het eerste gedeelte van de reis zit erop!!! We zijn veilig aangekomen in een prachtig vijfsterren resort in Langkawi, met een kamer aan het strand!, helaas moeten jullie nog even op foto's hiervan wachten want onze bagage staat waarschijnlijk nog in Kuala Lumpur (gelukkig niet als enige maar het halve vliegtuig had geen bagage). Als het goed is komt onze bagage binnen een paar uur deze kant op dus alvast in AustraliŽ stemming te komen, No Worries!!!. Oja een enorm verschil trouwens met het koude en regenachtige Nederland! Hier 35 graden i.p.v. de regen met lage temp. waar we gisteren in vertrokken.